Adres
Hendrik Consciencestraat 57 8301 Knokke-Heist
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7
Fruitig en pittig, met delicate bittere noten, is de olie goed gebalanceerd met aromatische tips van amandelen, walnoten en venkel. De naam Treuer komt uit het woord ‘tresorer’ – wat betekent ‘keeper van de schat’; zeer geschikt voor dit vloeibare goud. De donkere glazen flessen filteren UV-licht uit en hebben een anti-druppel bovenkant.
Inhoud : 500 ml
Dit huis “finca Treurer” werd opgericht uit pure passie voor de olijf, door Juan Miralles, na een gevulde carrière in de toeristische sector. De finca zelf ligt te Algaida, Mallorca op zo’n 1000 meter boven de zeespiegel op een immaculaat terrein van 14 ha. Uniek is het feit dat de olie verkregen wordt uit jonge bomen – zo’n 15 jaar oud – waarbij de oplage ontzettend klein is. De hoeveelheid olie per vrucht is minimaal wat wijst op topkwaliteit. Handgeplukt begin november en gebotteld in een fles met uniek design. De fles zelf heeft een revolutionaire capsule die verhindert dat de fles zelf opnieuw kan opgevuld worden, alsook dient ze als regulator bij het uitgieten.
Deze olijfolie is exclusief verkrijgbaar voor de Benelux.
Zalig om de dag te starten met een heerlijke kop Bio koffie. Deze koffie kan ik echt niet missen. Ik bestel ze hier in de shop. De dag nadien mag ik het al in ontvangst nemen. Onberispelijke service snelle levering en er zit ook altijd een leuke attentie bij de zending. Doe zo verder team NCrarefoods.
Super service dat maakt echt het verschil!! Als horecazaak beleverd worden met een glimlach als je zonder thee valt zelfs op zondag is echt van onschatbare waarde! Nicolas komt dan onze theebokalen aanvullen en legt de rest in de voorraadruimte. Duidelijk NCrarefoods legt de nadruk op kwaliteit en uitmuntende service voor horecaklanten. Bedankt en doe zo verder!
Nicolas Coomans
Uw parner voor exclusieve wereldproducten.
Opgegroeid in het Meetjesland, als zoon van horeca uitbaters en dus al heel vroeg gebeten door de bekende horeca microbe, een koksopleiding was dus een voor de hand liggende keuze.
Ik kon de verkregen theorie elk weekend en iedere schoolvakantie toetsen aan de werkelijkheid, mijn nieuwsgierigheid werd daardoor constant geprikkeld en ik hunkerde naar meer… ik ging mijn licht opsteken in andere en verschillende horecazaken, mijn honger naar nieuwe kooktechnieken & trends was bijna niet te stillen…
Ik kwam in aanraking met topproducten waar ik op dat moment niet eens het bestaan vanaf wist en ook daar kwam verandering in, door deel te nemen aan verschillende cursussen en zelf actief op zoek te gaan, ging een nog onbekende wereld voor mij open…
Dit was de start van NCrarefoods.
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7