Zalig om de dag te starten met een heerlijke kop Bio koffie. Deze koffie kan ik echt niet missen. Ik bestel  ze hier in de shop. De dag nadien mag ik het al in ontvangst nemen. Onberispelijke service snelle levering en er zit ook altijd een leuke attentie bij de zending. Doe zo verder team NCrarefoods.

Annnick van der schueren
TOP producten en onberispelijke service!!

Super service dat maakt echt het verschil!! Als horecazaak beleverd worden met een glimlach als je zonder thee valt zelfs op zondag is echt van onschatbare waarde! Nicolas komt dan onze theebokalen aanvullen en legt de rest in de voorraadruimte. Duidelijk NCrarefoods legt de nadruk op kwaliteit en uitmuntende service voor horecaklanten. Bedankt en doe zo verder!

Jan Bruggeman Brasserie Charl's Knokke
super service voor horecaklanten.

Nicolas Coomans

Uw parner voor exclusieve wereldproducten.

Opgegroeid in het Meetjesland, als zoon van horeca uitbaters en dus al heel vroeg gebeten door de bekende horeca microbe, een koksopleiding was dus een voor de hand liggende keuze.

Ik kon de verkregen theorie elk weekend en iedere schoolvakantie toetsen aan de werkelijkheid, mijn nieuwsgierigheid werd daardoor constant geprikkeld en ik hunkerde naar meer… ik ging mijn licht opsteken in andere en verschillende horecazaken, mijn honger naar nieuwe kooktechnieken & trends was bijna niet te stillen…

Ik kwam in aanraking met topproducten waar ik op dat moment niet eens het bestaan vanaf wist en ook daar kwam verandering in, door deel te nemen aan verschillende cursussen en zelf actief op zoek te gaan, ging een nog onbekende wereld voor mij open…

Dit was de start van NCrarefoods.

Locatie

Adres

Hendrik Consciencestraat 57 8301 Knokke-Heist

Uw bestelling ophalen

Van Maandag tot en met Vrijdag.

Enkel op afspraak.

Webshop 24/24 en 7/7