Adres
Hendrik Consciencestraat 57 8301 Knokke-Heist
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7
Vlak na de oorlog opende Pasquale Battista een klein voedsellaboratorium waar hij tot de jaren negentig met passie en trots werkte, voornamelijk met het bewaren van ansjovis. De traditionele link tussen de badplaats Cetara en het bewaren van ansjovis dateert uit de oudheid en gaat nog steeds goed dankzij de kinderen van Pasquale Battista die de traditie voortzetten om ansjovis te bewaren en hetzelfde familierecept te gebruiken.
In hun moderne, goed uitgeruste laboratorium wordt de verwerking van onze producten uitgevoerd met traditionele expertise: de selectie van grondstoffen, transformatie van productcontrole en bereiding worden allemaal uitgevoerd onder strikt gecontroleerde voorwaarden in overeenstemming met de geldende voedselvoorschriften. Er is niets veranderd en het bewijs zit in de smaak.
Enthousiasme en toewijding zijn typische eigenschappen van de familie. Alle producten van Delfino Battista zijn vrij van chemicaliën en additieven, zodat kwaliteit en smaak behouden blijven. In de loop der jaren is er niets veranderd. Ons bedrijf garandeert haar klanten echte producten, natuurlijke ingrediënten en traditioneel vakmanschap. Dit alles zorgt voor een gezond uitgebalanceerd dieet. Houd er rekening mee dat de verwerking met de hand gebeurt en dat de producten zelfs met de hand worden verpakt.
In de oudheid heetten veel mediterrane resorts Taricheiai (in het Grieks) of Cetaria (in het Latijn), omdat daar veel plaatsen voor het verwerken van vis te vinden waren. Cetara, een heerlijk klein vissersdorpje nabij Vietri sul Mare dankt zijn naam aan deze eeuwenlange traditie. In de middeleeuwen werden bijna alle Romeinse verwerkingslocaties tonijnvisserijbedrijven en de productie van garnituren en dressings werd veel minder populair. In Cetara zet Delfino Battista nog steeds de traditie voort van visverwerking en het produceren van gastronomische delicatessen. Hun productie is te herleiden tot Cetara's link met de prachtige wateren van de Amalfikust. In Cetara Marina, niet ver van het strand, heeft Delfino Battista nu een winkel geopend waar al hun producten te vinden zijn.
Zalig om de dag te starten met een heerlijke kop Bio koffie. Deze koffie kan ik echt niet missen. Ik bestel ze hier in de shop. De dag nadien mag ik het al in ontvangst nemen. Onberispelijke service snelle levering en er zit ook altijd een leuke attentie bij de zending. Doe zo verder team NCrarefoods.
Super service dat maakt echt het verschil!! Als horecazaak beleverd worden met een glimlach als je zonder thee valt zelfs op zondag is echt van onschatbare waarde! Nicolas komt dan onze theebokalen aanvullen en legt de rest in de voorraadruimte. Duidelijk NCrarefoods legt de nadruk op kwaliteit en uitmuntende service voor horecaklanten. Bedankt en doe zo verder!
Nicolas Coomans
Uw parner voor exclusieve wereldproducten.
Opgegroeid in het Meetjesland, als zoon van horeca uitbaters en dus al heel vroeg gebeten door de bekende horeca microbe, een koksopleiding was dus een voor de hand liggende keuze.
Ik kon de verkregen theorie elk weekend en iedere schoolvakantie toetsen aan de werkelijkheid, mijn nieuwsgierigheid werd daardoor constant geprikkeld en ik hunkerde naar meer… ik ging mijn licht opsteken in andere en verschillende horecazaken, mijn honger naar nieuwe kooktechnieken & trends was bijna niet te stillen…
Ik kwam in aanraking met topproducten waar ik op dat moment niet eens het bestaan vanaf wist en ook daar kwam verandering in, door deel te nemen aan verschillende cursussen en zelf actief op zoek te gaan, ging een nog onbekende wereld voor mij open…
Dit was de start van NCrarefoods.
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7