Adres
Hendrik Consciencestraat 57 8301 Knokke-Heist
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7
Chanpon betekent letterlijk: alles gemengd. Deze ponzu is een mélange van typische Japanse citrussen zoals daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Deze worden handgeperst en aan de azijn wordt een beetje van hun pulp en een vleugje dashi toegevoegd. Zeer fris en origineel.
Inhoud : 700 ml
Ponzu is een traditionele, zeer veel gebruikte saus op basis van diverse citrussen in de Japanse keuken. De meest gebruikte typische citrusvruchten zijn kabossu, daidai, sudachi en yuzu. Soms wordt ook gewone citroen gebruikt. De fabricatie ervan is oertraditioneel. Mirin wordt gekookt samen met rijstazijn, katsuobushi vlokken en kombu. Dit wordt vervolgens afgekoeld en gefilterd, het sap van de citrussen wordt er dan aan toegevoegd, met eventueel een scheutje sojasaus. De naam is afgeleid van het Portugese woord voor citrusboomgaard zijnde pom(ar). Traditioneel wordt ponzu gebruikt als dipsaus voor sashimi en marinades.
Deze in 1879 gestichte traditionele azijnbrouwer maakt tevens ponzu op de zeer traditionele manier. Geen industriële vervangers voor de aciditeit maar echt sap van biologische gekweekte topcitrussen .
Zalig om de dag te starten met een heerlijke kop Bio koffie. Deze koffie kan ik echt niet missen. Ik bestel ze hier in de shop. De dag nadien mag ik het al in ontvangst nemen. Onberispelijke service snelle levering en er zit ook altijd een leuke attentie bij de zending. Doe zo verder team NCrarefoods.
Super service dat maakt echt het verschil!! Als horecazaak beleverd worden met een glimlach als je zonder thee valt zelfs op zondag is echt van onschatbare waarde! Nicolas komt dan onze theebokalen aanvullen en legt de rest in de voorraadruimte. Duidelijk NCrarefoods legt de nadruk op kwaliteit en uitmuntende service voor horecaklanten. Bedankt en doe zo verder!
Nicolas Coomans
Uw parner voor exclusieve wereldproducten.
Opgegroeid in het Meetjesland, als zoon van horeca uitbaters en dus al heel vroeg gebeten door de bekende horeca microbe, een koksopleiding was dus een voor de hand liggende keuze.
Ik kon de verkregen theorie elk weekend en iedere schoolvakantie toetsen aan de werkelijkheid, mijn nieuwsgierigheid werd daardoor constant geprikkeld en ik hunkerde naar meer… ik ging mijn licht opsteken in andere en verschillende horecazaken, mijn honger naar nieuwe kooktechnieken & trends was bijna niet te stillen…
Ik kwam in aanraking met topproducten waar ik op dat moment niet eens het bestaan vanaf wist en ook daar kwam verandering in, door deel te nemen aan verschillende cursussen en zelf actief op zoek te gaan, ging een nog onbekende wereld voor mij open…
Dit was de start van NCrarefoods.
Uw bestelling ophalen
Van Maandag tot en met Vrijdag.
Enkel op afspraak.
Webshop 24/24 en 7/7